Kabeh Kategori

TORCH - Babagan kita

Sing kita

Kanthi luwih saka 60 taun pengalaman industri, Torch Group minangka produksi busi paling gedhe lan basis Riset lan Pengembangan ing China, nglayani Peralatan Asli, Aftermarket lan pelanggan industri ing ndonya. Pabrik iki kantor pusat ing Hunan, China. Bisnis ekspor ing saindhenging Amerika Serikat, Jerman, Rusia, Indonesia, lan luwih saka 50 negara lan wilayah.

Waca liyane babagan TORCH
Sing kita

Products kita

PARTS TORCH IGNTION minangka busi, kabel kontak lan produsen kumparan kontak.

Nelpon kita TODAY kanggo Quote GRATIS
+ 86-731-84830658

Komentar

FAQ

Operasi mesin sing tepat mbutuhake telung kahanan ing ngisor iki. Sanajan campuran bahan bakar lan udara sing apik diwenehake menyang mesin lan ana kompresi sing apik, mesin ora bakal diwiwiti tanpa produksi spark sing apik. A spark plug kualitas minangka bagéyan kritis ing produksi sparks apik; Q & A Booklet iki dirancang kanggo nyedhiyani sampeyan karo informasi technical bab busi lan instruksi carane nggunakake.

Apa kabel obor 8 mm?
Kabel obor digawe kanthi ukuran tartamtu saka kabel OEM. Umume kabel obor yaiku 7mm, dene aplikasi Toyota 5mm bisa ditrapake. Umume kabel 8mm ing pasar pasar mung nyedhiyakake insulasi tambahan, lan ora nambah kemampuan listrik sistem kontak.
Apa sing diarani RFI?
Interferensi Frekuensi Radio (RFI) utawa "swara" listrik disebabake sistem pengapian, alternator, motor pengusap, lsp. Nanging sistem pengapian nyebabake "swara" paling kuat lan kalebu frekuensi sing beda. Swara iki bisa nyebabake gangguan karo operasi radio, komponen elektronik, sistem injeksi bahan bakar, pencari ambane, lan peralatan elektronik sensitif liyane. Colok résistor, kabel lan tutup busi digunakake minangka sistem penekanan RFI kanggo nyuda gangguan iki.
Apa suhu bisa TORCH ignition coils?
Tahan suhu: nganti 150C, wektu singkat nganti 165℃.
Apa fitur saka kumparan ignition TORCH?
Ana papat fitur luar biasa saka Torch ignition coil: Komponen nyala kanthi tliti dhuwur Pangembangan khusus pelanggan lan integrasi sistem Teknik manufaktur sing dikontrol komputer sing rasional Kualitas teknologi dhuwur adhedhasar program tanpa cacat.
Apa tegese nomer bagean TORCH?
A Angka bagean TORCH minangka dhasar kanggo milih busi sing ditemtokake dening pabrikan.
Apa jenis plug sing menehi resistensi kanggo pambentukan karbon?
A busi dirancang kanggo narik kanggo mlumpat ing sadawane lumahing insulator saka murub mburi, kanggo ngobong mati akumulasi celengan karbon kang bisa mimpin kanggo fouling. .

News

Torch Group ngurmati wong, budaya, lan tradhisi saben wilayah lan negara sing dioperasikake. Uga dianggo kanggo ningkataké wutah ekonomi lan kamakmuran ing kabeh negara kang ana hubungan.

download