Kabeh Kategori

Tanya Jawab

  • Apa peran filter?

    Kanggo misahake metu lan nyegah partikel potènsi contaminant saka ngetik engine. Udara lan bahan bakar - partikel bledug lan kelembapan. Minyak - partikel logam, endhot lan karbon.


  • Apa efisiensi filter?

    Persentase saka rereget sing mbusak Filter. Kertas panyaring utawa 'media' nemtokake apa sing kudu dilewati lenga, udara utawa bahan bakar lan ing ngendi reregetan kasebut kepepet. Sing liyane twists lan dadi partikel rereget kudu njupuk, luwih kamungkinan kanggo dijupuk.


  • Apa sing diarani media?

    Media minangka campuran macem-macem serat sing diikat.

    Kertas 'media' nyaring rereged sing ngliwati saringan lenga, udara utawa bahan bakar. Kualitas lan kuantitas media iku penting banget. Sawetara media bisa katon padha nanging bisa nindakake kanthi beda. Fungsi media panyaring yaiku mbusak jumlah rereged sing paling akeh nalika menehi resistensi sing paling sithik.

    Q4. Apa kertas filter media sing luwih lipet tegese filtrasi sing luwih apik?

    Umume saringan kanthi media luwih akeh nduweni kemampuan kanggo njebak luwih akeh rereged tinimbang sing kurang. Sawetara pleats tegese media cilik lan kapasitas kurang. Ora preduli, media kasebut kudu ngemot resin lan senyawa sing cocog.


  • Apa luwih akeh kertas filter media lipet tegese filtrasi sing luwih apik?

    Umume saringan kanthi media luwih akeh nduweni kemampuan kanggo njebak luwih akeh rereged tinimbang sing kurang. Sawetara pleats tegese media cilik lan kapasitas kurang. Ora preduli, media kasebut kudu ngemot resin lan senyawa sing cocog.


  • Apa sing diarani filter?

    Suwene saringan sadurunge macet. Kapasitas panyaring bledug nemtokake suwene umure. Kertas sing luwih dhuwur ing njero saringan, luwih akeh rereget lan luwih suwe.


  • Apa aliran?

    Carane gampang udhara, lenga utawa bahan bakar mili liwat Filter. Nyilikake resistance kanggo aliran mesthekake yen mesin ora keluwen hawa, lenga utawa bahan bakar. Aliran sing ora apik ing saringan nyuda kabutuhan mesin sing penting, nyebabake mesin kerja luwih angel, kelangan daya lan nggawe mesin cepet nyandhang sajrone wektu sing luwih cendhek.


  • Apa perlu pangowahan filter interval layanan rutin?

    Amarga pentinge efisiensi, urip lan aliran, owah-owahan filter biasa kanthi saringan kualitas apik nyedhiyakake kinerja lan umur mesin sing paling luweh.


  • Apa sing diarani mikron?

    Ukuran mikron sing padha karo sejuta meter.


  • Apa rating micron?

    Ukuran ukuran pori ing media filter. Ditulis minangka 'Nominal' utawa 'Absolute'. Rating Nominal hubungane karo persentasi saka partikel ing ukuran tartamtu sing Filter bisa dijupuk ie. 10 mikron ing 90% tegese bakal mbusak 90% partikel ukuran 10 mikron. Absolute nuduhake mbusak kabeh partikel ing ukuran micron tartamtu lan luwih gedhe. 20 micron absolut tegese 100% partikel 20 micron utawa luwih bakal dijupuk.

    Sing luwih murah rating micron, efisiensi sing luwih gedhe lan jumlah rereget sing dijupuk.

    Rating mikron filter lenga umum kira-kira 30. (Rambut manungsa kira-kira 70 mikron)

    Nalika mbandhingake rating mikron merek filter sing beda, sampeyan kudu mesthekake yen prosedur tes sing padha wis ditindakake.


  • Apa katup mburi anti saluran kasebut?

    Iku mungkasi lenga saka draining metu saka Filter lan galeri lenga nalika engine dipateni lan bantuan aliran cepet saka lenga kanggo engine ing wiwitan. Ora kabeh saringan mbutuhake katup bali anti saluran amarga pambangunan mesin.


  • Apa katup by-pass?

    Yen panyaring lenga diblokir, katup bakal mbukak supaya lenga mili menyang mesin. Amarga lenga sing ora disaring luwih apik tinimbang ora ana lenga.


  • Apa bedane antara aliran lengkap lan saringan minyak bypass?

    Full flow yaiku 100% lenga ngliwati media sing padha sadurunge mlebu mesin. Saringan bypass luwih mbatesi lan njupuk bagean saka lenga lan nyaring partikel cilik sing bisa utawa wis ngliwati filter aliran lengkap.

    Umum ing aplikasi tugas abot.


  • Apa sing diarani tekanan?

    Nalika katup tekanan lenga sementara nempel, kabeh sistem pelumas bakal ngalami tekanan sing ekstrem. Ing kahanan kasebut, saringan lenga umume mundhak amarga tekanan tambah nyoba meksa saringan mati mesin. Filter obor dibangun kanggo tahan tekanan operasi normal 3 kaping.


  • Apa bedane antara saringan bahan bakar sing digunakake ing sistem karburet mungsuh EF

    Umume sistem karburator beroperasi kanthi tekanan sing sithik lan aliran sing relatif sithik. Filter asring awak nilon.

    saringan EFI sing bodied logam, lan dirancang kanggo nangani tekanan lan aliran sing luwih dhuwur. Media uga bisa beda-beda ing antarane jinis panyaring.


  • Napa Insinyur miwiti karo syarat filter Air luwih dhisik?

    Amarga iku filter paling penting. Udhara sing ora disaring, kanthi kontaminasi induksi, bakal nyebabake nyandhang mesin sing akeh banget.


  • Kapan aku kudu ngganti filter udara?

    Filter udara kudu diganti ing hubungane karo lingkungan operasi kendaraan, contone, ing kahanan panas lan bledug, wektu ganti sing luwih reguler dibutuhake. Ing kasus apa wae, dianjurake kanggo ngganti saben 12 sasi tanpa preduli saka kahanan utawa jarak sing ditempuh.


  • Napa akeh filter udara duwe layar kabel?

    Kanggo nyedhiyakake kekuatan kanggo panyaring amarga aliran udara sing dhuwur lan nyedhiyakake proteksi geni yen ana backfires.


  • Filter minyak bocor sawise diinstal? Priksa manawa filter sing bener yaiku

    (a) Priksa gasket sealing lawas wis dibusak saka engine soyo tambah piring dhasar lan piring ora rusak utawa warped.

    (b) Mesthekake filter dipasang kanthi gasket panyegelan anyar.

    (c) Priksa kandang jaran Utas ora rusak utawa longgar.


  • Yen pas karo filter kualitas sing apik, apa aku bisa nggunakake minyak berkualitas rendah?

    Filter kualitas ora bakal nylametake mesin sampeyan saka nyandhang gedhe banget yen nggunakake lenga kualitas sing kurang apik. Lenga kualitas rendah umume tegese aditif lenga luwih cepet rusak, nggawe tekanan luwih akeh ing mesin. Priksa manawa sampeyan nggunakake lenga kualitas apik lan saringan.


  • Apa Filter Obor duwe garansi?

    Ya, anggere layanan kasebut ditindakake dening mekanik sing mumpuni miturut spesifikasi pabrikan.


Kita kene kanggo sampeyan!

Komentar lan pitakonan sampeyan wis mbantu Torch nggawe bagean sing berkualitas. Tulung kita nggawe taun ngarep luwih apik.

Kirimi pitakon babagan Torch lan kita bakal mbantu sampeyan nemokake jawaban. Kita uga kasengsem karo pengalaman sampeyan karo Torch. Menehi saran kanggo situs web lan/utawa produk, utawa malah nuduhake crita Torch favorit.

Nelpon kita TODAY kanggo Quote GRATIS
+ 86-731-84830658

Komentar