Kabeh Kategori

Tanya Jawab

Omah> dhukungan > sensor > Tanya Jawab

Tanya Jawab

  • Apa sawetara aplikasi saka sensor Oksigen kita?

    A: Produk kita bisa ditrapake kanggo kendaraan ing ngisor iki

    Merk mobil Eropa: Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen, Audi, Opel, Land Rover, Lotus, MG, Citroen, Peugeot, Skoda, Spyker, Seat, Fiat, Iveco, Lancia lan Alfa Romeo lsp.

    Model khas kalebu: POLO, Golf, Jetta, Bora, Lavida, Sagitar, Santana, Peugeot 206, Peugeot 207, Peugeot 408, Picasso, C-Quatre, lsp.

    Merek mobil AS: Buick, Dodge, Ford, GMS, Hummer, Jeep, Cadillac, Chrysler lan Chevrolet lsp.

    Model khas kalebu: Excelle, Excelle GT, Regal, Lacross, Park Avenue, Focus, Mondeo, Captiva, Sail, Aveo, Cruze etc.

    Merek mobil Korea: Hyundai, Kia lan Ssangyong lsp.

    Model khas kalebu: Chollima, Soul, Cerato, Forte, Sportage, Carnival, K3, K4, K5, Sonata, Verna, Elantra lan Tucson anyar etc.

    Merk mobil Jepang: Toyota, Nissan, Honda, Subaru, Mazda, Mitsubishi, Isuzu, Suzuki lan Daihatsu lsp.

    Model khas kalebu: Accord, Spirior, Civic, CIIMO, Fit, Nissan Teana, Sylphy, Tida, Livina, Vios, Mazda, Yaris lan City lsp.


  • Apa rumus Nernst?

    A: "R" ing rumus yaiku konstanta gas becik; "T" yaiku suhu mutlak unsur sensing; "F" yaiku konstanta faraday; "p7O2)" yaiku tekanan parsial oksigen ing sisih knalpot; "p( O2)" yaiku tekanan parsial oksigen ing udara. Mangkono, ing suhu tartamtu, yen gas referensi yaiku udara (yaiku, tekanan parsial oksigen referensi dikenal), nilai E bisa ditemtokake dening isi oksigen saka knalpot. A voltase dhuwur (0.6 ~ 1V) kui antarane elektrods nalika konsentrasi oksigen kurang ing sisih exhaust saka landasan, lan sinyal voltase dikirim menyang ECU lan digedhèkaké. ECU ngolah sinyal voltase dhuwur minangka campuran sing sugih, lan sinyal voltase kurang (kira-kira 0.1V) dianggep minangka campuran encer. Adhedhasar umpan balik sinyal voltase saka sensor oksigen, komputer bakal dilute utawa enrich dicampur cocog kanggo nggayuh rasio bahan bakar udhara teoritis optimal.


  • Apa prinsip operasi saka sensor Oksigen?

    A: Prinsip sensor oksigen jinis sel konsentrasi yaiku bedane Exhaust, tekanan parsial oksigen saka rong elektrolit padat ZrO₂ nyedhiyakake konsentrasi.potensial. Iki nggunakake karakteristik ZrO₂ kanthi konduksi ion oksigen lan ora ana konduksi elektron ing suhu dhuwur. Rumus Nernst bisa digunakake kanggo entuk nilai potensial konsentrasi.


  • Apa sensor Oksigen?

    A: Sensor oksigen minangka komponen sensor utama ing sistem kontrol mesin injeksi bahan bakar elektronik, lan minangka bagean penting kanggo ngontrol emisi knalpot mobil, nyuda polusi lingkungan lan nambah kualitas pembakaran bahan bakar mesin otomotif. Sensor oksigen digunakake ing sistem kontrol umpan balik piranti injeksi bahan bakar kontrol elektronik, kanggo ndeteksi konsentrasi oksigen ing gas exhaust lan apa rasio bahan bakar udhara mimpin utawa sugih. Iki uga digunakake kanggo ngawasi rasio bahan bakar udara teoritis (14.7: 1) pembakaran ing mesin, lan menehi sinyal umpan balik menyang komputer.


  • Apa "Lampu Warning Engine"?

    A: Mungkin sing paling jelas, nanging mesthine sing paling umum ora digatekake. Sanajan sensor dhewe ora dipasang ing jero teluk mesin, apa wae kegagalan sensor NOx bakal nyebabake lampu peringatan mesin. Iki dudu cara antipeluru kanggo nemokake kesalahan lan masalah sensor NOx, nanging menehi gambaran sing luwih jelas babagan apa sing dialami mobil sampeyan. Pindai kode kesalahan sawise lampu mesin mriksa biasane nuduhake manawa sampeyan lagi nemoni sensor NOx sing rusak.


  • Apa "Idle Ora Stabil"?

    A: Amarga ECU ora duwe cara kanggo ngerti apa sing kedadeyan karo mesin, mula kudu nganggep skenario paling ala. Injektor bahan bakar sing dirancang kanggo njaga aliran bahan bakar sing terus-terusan menyang mesin bakal keluwen lan / utawa mundhak, ora ana sing apik kanggo mobil sampeyan ing wektu sing suwe.


  • Apa "Konsumsi Bahan Bakar Luwih Tinggi"?

    A: Yen sensor ora bisa digunakake kanthi bener, ECU ora entuk umpan balik babagan status gas knalpot, mula ora ana cara kanggo komputer ngerti utawa nggarap campuran bahan bakar utawa rasio udara-kanggo-bahan bakar sing dibutuhake. Iki meksa ECU kanggo nganggep skenario paling awon lan nglakokake campuran bahan bakar sing sugih kanggo njamin daya maksimal ing kahanan sing ora apik.


  • Gejala Sensor NOX sing ala?

    A: > Konsumsi BBM luwih dhuwur.

    > Ora stabil nganggur.

    > Lampu Warning Engine


  • Apa Sensor NOx kanggo sistem aftertreatment NOx?

    A: Sensor NOx minangka bagéan saka sistem aftertreatment pengurangan NOx sing digunakake ing kendaraan diesel kanthi sistem SCR adhedhasar urea. Sensor sing ana ing hulu katalis SCR langsung ngukur konsentrasi gas NOx mesin, sing mbantu nemtokake jumlah injeksi urea sing paling optimal.

    Sensor NOx hilir katalis SCR digunakake kanggo ngawasi kinerja katalis. Pangukuran NOx sing akurat dibutuhake banget kanggo tundhuk karo peraturan emisi NOx sing saya ketat. Sensor NOx uga bisa ngukur konsentrasi O2, kaya sensor bahan bakar udara.


Kita kene kanggo sampeyan!

Komentar lan pitakonan sampeyan wis mbantu Torch nggawe bagean sing berkualitas. Tulung kita nggawe taun ngarep luwih apik.

Kirimi pitakon babagan Torch lan kita bakal mbantu sampeyan nemokake jawaban. Kita uga kasengsem karo pengalaman sampeyan karo Torch. Menehi saran kanggo situs web lan/utawa produk, utawa malah nuduhake crita Torch favorit.

Nelpon kita TODAY kanggo Quote GRATIS
+ 86-731-84830658

Komentar