Kabeh Kategori

Tanya Jawab

  • Apa bantalan lan segel pompa banyu bisa didandani?

    ora, pompa banyu ora bisa didandani dening mekanik utawa teknisi. Rebuilders lan remanufacturers (kadhangkala manufaktur asli bagean) duwe akses menyang bagean lan perkakas ora kasedhiya kanggo cantik-akeh wong liya. Cukup asring, manufaktur mbutuhake pompa lawas minangka "inti" supaya bisa mbangun maneh. Aku nyaranake duwe Service Panggantos Water Pump rampung dening mobile, mekanik profesional, kayata siji saka YourMechanic, kanggo diagnosa masalah iki, njaluk taksiran akurat saka karusakan lan ngira biaya kanggo ndandani.


  • Apa fitur bantalan pompa banyu?

    1. Profil shafts jumangkah ora ngrusak batang sanajan jumlah gedhe saka pasukan Applied saka sabuk.

    2. A segel Highly efektif digunakake kanggo nyegah bocor saka grease kapenuhan lan nyegah cooling banyu sing bocor metu saka mechanical segel saka ngetik prewangan. Sawetara nggunakake segel triple-lip sing disegel banget kanggo nyegah supaya banyu adhem ora mlebu.

    3. Pelumas sing digunakake nduweni daya tahan banget ing rotasi kacepetan dhuwur, suhu dhuwur, lan kondisi banyu campuran, lan bahan penyegel sing digunakake nduweni kompatibilitas banget karo banyu sing adhem.


  • Apa struktur bantalan pompa banyu?

    A: Bantalan pompa banyu disegel bantalan baris kaping pindho kanthi jarak sing amba ing antarane rong baris unsur rolling.

    Ana jinis bal-bal sing mung dumadi saka bal lan jinis bal-roller sing dumadi saka bal lan roller.

    produk standar duwe keyway (alur) ing tengah lumahing njaba ring njaba kanggo kabel (klip) kanggo nyegah prewangan pump banyu teka mati.


  • Fungsi sing Dibutuhake saka Bearing lan Struktur Pompa Banyu?

    Bantalan pompa banyu digunakake ing pompa banyu mobil. A poros cocok kanggo ring utama wis diinstal, lan batang sing luwih dawa saka dimensi jembaré ring njaba. Ing sisih luwih gedhe-diameter poros ditempelake katrol driving, nalika impeller ditempelake ing sisih cilik-diameteripun.


  • Kepiye entuk umur layanan sing luwih suwe liwat resistensi Panas lan Banyu?

    Bantalan pompa banyu digunakake ing pompa banyu sing sirkulasi banyu adhem kanggo mesin mobil. Bantalan obor nyedhiyakake umur layanan sing luwih dawa amarga kinerja sealing lan pelumas sing luwih dhuwur kanthi tahan panas lan tahan banyu.


  • Kepiye carane segel mekanik digunakake?

    1. Struktur internal pompa

    Pompa minangka mesin sing bisa mindhah cairan, kaya ngangkat cairan menyang njero. Contone, impeller sawijining muter kanggo mindhah banyu.

    2. Lokasi instalasi segel mekanik ing pompa

    Segel mekanik dipasang ing poros puteran impeller. Iki nyegah cairan bocor liwat reresik antarane awak pompa lan poros.

    3. Lokasi instalasi segel mekanik ing poros

    Segel mekanik biasane kasusun saka rong cincin: cincin puteran ing poros lan cincin stasioner ing omah pompa.

    4. Struktur segel mekanik (ring stasioner lan rotary)

    Ring rotary muter karo poros. Dering stasioner lan rotary gosok saben liyane kanggo njamin reresik ing urutan mikrometer sing dijaga ing antarane. Where padha samubarang kang angel marang saben liyane, padha diarani minangka "bahan pasuryan."


  • Yen tanpa segel mekanik, apa sing bakal kelakon?

    Tanpa segel

    Yen ora ana segel mekanik utawa pengepakan kelenjar sing digunakake, cairan kasebut bocor liwat reresik ing antarane poros lan awak mesin.

    Kanthi packing kelenjar

    Yen tujuane mung kanggo nyegah bocor saka mesin, efektif nggunakake bahan segel sing dikenal minangka pengepakan kelenjar ing batang. Nanging, kelenjar pengepakan tightly tatu watara poros ngalangi gerakan poros, asil ing shaft nyandhang lan mulane mbutuhake pelumas nalika digunakake.

    Kanthi segel mekanik

    Dering sing kapisah dipasang ing poros lan ing omah mesin kanggo ngidini kebocoran cairan sing paling tithik sing digunakake dening mesin tanpa mengaruhi gaya puteran poros.

    Kanggo mesthekake iki, saben bagean digawe miturut desain sing tepat. Seal mekanis nyegah bocor sanajan ana bahan mbebayani sing angel ditangani kanthi mekanis utawa ing kahanan tekanan dhuwur lan kacepetan puteran sing dhuwur.


  • Fungsi Seal Mekanik?

    Segel mekanik dimaksudake kanggo nyegah cairan (banyu utawa lenga) sing digunakake dening mesin bocor menyang lingkungan njaba (atmosfer utawa banyu). efisiensi operasi mesin, lan safety mesin.


  • Apa segel mekanik?

    Mesin listrik sing duwe poros puteran, kayata pompa lan kompresor, umume dikenal minangka "mesin puteran". Segel mekanik minangka jinis pengepakan sing dipasang ing poros transmisi daya mesin puteran. Iki digunakake ing macem-macem aplikasi wiwit saka mobil, kapal, roket lan peralatan pabrik industri, nganti piranti omah.


Kita kene kanggo sampeyan!

Komentar lan pitakonan sampeyan wis mbantu Torch nggawe bagean sing berkualitas. Tulung kita nggawe taun ngarep luwih apik.

Kirimi pitakon babagan Torch lan kita bakal mbantu sampeyan nemokake jawaban. Kita uga kasengsem karo pengalaman sampeyan karo Torch. Menehi saran kanggo situs web lan/utawa produk, utawa malah nuduhake crita Torch favorit.

Nelpon kita TODAY kanggo Quote GRATIS
+ 86-731-84830658

Komentar