Kabeh Kategori

Tanya Jawab

  • Apa fungsi bantalan rem?

    A: Prinsip kerja sistem rem amarga gesekan. Gesekan antarane bantalan rem & cakram rem lan ban & lemah digunakake kanggo ngowahi energi kinetik kendaraan dadi energi panas sawise gesekan, lan mobil mandheg.


  • Pira jam mlaku kanggo bantalan rem biasane?

    A: Umumé ngandika, nalika nggunakake 40,000 kanggo 60,000 kilometer, iku suggest sing pelanggan kudu ngganti brake pads, nanging sawetara brake pads isih apik sawise luwih saka 100,000 kilometers. Dadi milih bantalan rem apik iku penting.


  • Nalika kudu ngganti bantalan rem anyar?

    A: Kanggo njamin safety, disaranake ngganti materi gesekan nalika kekandelan kurang saka 6mm, lan kudu diganti nalika kekandelan kurang saka 3mm,. .


  • Napa kita kudu nindakake yen bantalan rem nggawe swara ora normal?

    A: Dadi akeh masalah sing nggawe bantalan rem ora normal

    Yen ana lebu utawa masalah banyu ing bantalan rem dadi ora normal (kayata: banyu udan), kita kudu ngresiki bantalan rem utawa ngganti bantalan rem anyar.

    Priksa sistem rem kanthi rutin.


  • Apa sing kudu ditindakake yen weker bantalan rem?

    A: Kita kudu ngganti bantalan rem anyar sadurunge bantalan rem nguwatirake, yen nguwatirake kita kudu mandheg nyopir lan mriksa Sistem Rem.


  • Rumus endi sing paling apik?

    A: Minangka indeks kinerja rem aman saka bantalan rem, papat rumus iki kabeh rumus banget.

    Ing babagan safety, ekonomi lan lingkungan, keramik luwih apik tinimbang semi-logam, lan semi-logam luwih apik tinimbang logam rendah.


  • Apa keuntungan saka bantalan rem metalik?

    Bantalan rem metalik kalebu Low-metal, Semi-metal.

    Pembalap sing didorong kinerja luwih seneng bantalan rem metalik amarga menehi kinerja rem sing luwih apik ing suhu lan kahanan sing luwih akeh.

    Amarga logam minangka konduktor panas sing apik, logam kasebut cenderung bisa nahan panas luwih akeh nalika bebarengan mbantu sistem rem dadi luwih cepet.


  • Apa keuntungan saka bantalan rem keramik?

    Tingkat Kebisingan: Bantalan rem Keramik sepi banget, nggawe swara ekstra sing sithik banget nalika rem ditrapake.

    Wear & Tear Residue: Dibandhingake karo bantalan rem organik, bantalan rem keramik cenderung ngasilake bledug lan partikel liyane sajrone wektu saya suwe.

    Suhu & Kondisi Nyopir: Dibandhingake karo bantalan rem organik, bantalan rem keramik bisa luwih dipercaya ing suhu lan kahanan nyopir sing luwih akeh.

    Lingkungan ramah


  • Apa jenis rumus sing kasedhiya saka Torch Brake Pads?

    Bantalan rem keramik, bantalan rem logam rendah, bantalan rem Semi-logam lan bantalan rem Keramik Karbon kasedhiya lsp.


  • Apa bagean utama saka brake pad?

    A: Brake pads umume kasusun saka piring baja, insulasi panas, silencer lan bahan gesekan.


Kita kene kanggo sampeyan!

Komentar lan pitakonan sampeyan wis mbantu Torch nggawe bagean sing berkualitas. Tulung kita nggawe taun ngarep luwih apik.

Kirimi pitakon babagan Torch lan kita bakal mbantu sampeyan nemokake jawaban. Kita uga kasengsem karo pengalaman sampeyan karo Torch. Menehi saran kanggo situs web lan/utawa produk, utawa malah nuduhake crita Torch favorit.

Nelpon kita TODAY kanggo Quote GRATIS
+ 86-731-84830658

Komentar