Kabeh Kategori

Tanya Jawab

  • Apa sing diarani RFI?

    A: Radio Frequency Interference (RFI) utawa "noise" listrik disebabake dening sistem kontak, alternator, motor wiper, lan sapiturute, nanging sistem kontak nyebabake "noise" sing paling kuat lan kalebu sawetara frekuensi. Swara iki bisa nyebabake gangguan ing operasi radio, komponen elektronik, sistem injeksi bahan bakar, panemu kedalaman, lan peralatan elektronik sensitif liyane. Colokan resistor, kabel lan tutup busi digunakake minangka sistem supresi RFI kanggo nyuda gangguan iki.


  • Apa kabel obor 8 mm?

    A: kabel obor sing diprodhuksi kanggo dimensi tartamtu saka kabel OEM. Umume kabel Torch yaiku 7mm, dene aplikasi Toyota 5mm yen ditrapake. Umume kabel 8mm ing pasar pasar mung nyedhiyakake insulasi tambahan, lan ora nambah kemampuan listrik sistem kontak.


  • Apa set kabel obor universal?

    A: Set kabel obor digawe khusus kanggo ukuran aplikasi sing tepat. Ora ana set universal. Kajaba iku, saben kabel Obor individu wis labeled kanggo nomer silinder tartamtu kanggo instalasi sakbenere bodho-bukti.


  • Apa sing diarani wire pitch variabel?

    A: Obor nggunakake kabel Jarak variabel kanggo nggawe resistance perlu kanggo nyaring RFI digawe dening sistem kontak kontak. Sistem Jarak variabel alternates tightly tatu lan loosely tatu kabel tembaga watara tengah kabel plug kanggo nggawe Magnetik kolom, nggawe resistance perlu karo bagian sekedhik saka impedansi ditemokaké ing set kabel jinis inti karbon ngalangi.


Kita kene kanggo sampeyan!

Komentar lan pitakonan sampeyan wis mbantu Torch nggawe bagean sing berkualitas. Tulung kita nggawe taun ngarep luwih apik.

Kirimi pitakon babagan Torch lan kita bakal mbantu sampeyan nemokake jawaban. Kita uga kasengsem karo pengalaman sampeyan karo Torch. Menehi saran kanggo situs web lan/utawa produk, utawa malah nuduhake crita Torch favorit.

Nelpon kita TODAY kanggo Quote GRATIS
+ 86-731-84830658

Komentar