Kabeh Kategori

Tanya Jawab

Operasi mesin sing tepat mbutuhake telung kahanan ing ngisor iki.
Sanajan campuran bahan bakar lan udara sing apik diwenehake menyang mesin lan ana kompresi sing apik, mesin ora bakal diwiwiti tanpa produksi spark sing apik.
A spark plug kualitas minangka bagéyan kritis ing produksi sparks apik; Q & A Booklet iki dirancang kanggo nyedhiyani sampeyan karo informasi technical bab busi lan instruksi carane nggunakake.

  • Apa fungsi plug plug?

    A Iku serves minangka korek kanggo ignite udhara / campuran bahan bakar.

    Makaryakke ing kahanan nemen.

    2010627956426163

  • Kenapa busi TORCH luwih unggul?

    A Padha dirancang kanggo extract kinerja maksimum saka engine saindhenging sawetara sawijining.

    20106271011118741

    1. Iki minangka busi "ultra wide heat range". Nduwe elektroda tengah kanthi tembaga sing dilebokake kanthi jero ing tip supaya bisa ngilangi panas kanthi cepet. Iki nggawe busi kanthi "rentang panas ultra lebar" sing tahan panas banget lan ora ana fouling.

    Nalika ciri termal busi karo lan tanpa inti tembaga dibandhingake, busi karo inti tembaga mbuktekaken dadi unggul ing panas lan fouling resistance lan nyedhiyani sawetara operasi termal luwih akeh.

    2. Busi iki nggabungaké insulator digawe saka negara-saka-saka-gambar keramik dhuwur-alumina.

    • Wis jampel unggul ing suhu dhuwur lan nawakake terus sparking.

    • Nyedhiyakake konduktivitas termal sing unggul lan nyegah panas banget.

    • Nolak kejut termal lan nyedhiyakake kekuatan mekanik sing unggul.

    3. Iki nduweni konstruksi sing solid kanggo njamin ketegangan gas sing bisa dipercaya.

    Proses crimping panas khusus kanggo mesthekake kenceng gas sing unggul lan konstruksi sing kuwat.

    4. Tip elektroda sing digawe saka campuran nikel khusus njamin daya tahan sing unggul.

    Paduan nikel khusus njamin tahan panas lan daya tahan panas sing unggul.

  • Apa peringkat panas saka plug spark?

    Busi kudu ngilangi panas sing diasilake dening gas pembakaran. Rating panas minangka ukuran jumlah panyebaran panas.

    Penting kanggo nggunakake busi kanthi rating panas sing cocog karo mesin tartamtu lan kondisi panggunaan.

    Yen rating panas salah dipilih,

    Yen rating panas banget,

    Suhu busi tetep kurang banget lan nyebabake celengan kanggo mbangun munggah ing mburi diperlokaké; celengan nyedhiyani path bocor electrical sing bisa nimbulaké misfire.

    Yen rating panas banget kurang,

    Suhu busi mundhak dhuwur banget lan nyebabake pembakaran ora normal (pra-ignition); iki ndadékaké leleh saka elektroda busi sing bisa nimbulaké masalah kayata karusakan piston.

  • Apa tegese nomer bagean TORCH?

    A Nomer bagean TORCH minangka dhasar kanggo milih busi sing ditemtokake dening pabrikan.


  • Kenging menapa munculipun pipo cemlorot?

    A Amarga katon mburi murub nuduhake mathuk busi uga kondisi engine.

    1
    Iki minangka telung standar dhasar kanggo ngevaluasi busi.
    Suhu tip busi lan katon pungkasan murub
    2
    Garis tapel wates ing antarane wilayah operasi sing paling apik lan paling optimal (500 °C) diarani suhu reresik mandiri busi.
    Ing suhu iki akumulasi celengan karbon diobong.


  • Apa fungsi tulang rusuk ing insulator?

    A padha njamin jampel lan nyegah lampu kilat

    1665450464237305

    Apa sing diarani flash-over?

    Flash-over nalika ana spark antarane terminal lan cangkang logam, minangka ditampilake ing gambar.

    Lampu kilat bisa dicegah ing ngisor iki.

    Iga diwenehake ing insulator kanggo ngluwihi jarak lumahing insulator antarane terminal lan cangkang logam. Iki njamin insulasi sing dibutuhake kanggo nyegah flash-over.

    Spark sing bener bisa dikendhaleni kanthi kesenjangan.

    Sajrone narik:

    Tegangan dhuwur terus ditrapake ing antarane terminal lan cangkang logam.

    Tegangan dhuwur iki nyoba bocor ing sadhuwure permukaan isolator.

    Yen voltase sing dibutuhake dening celah spark dhuwur, flash-over bisa gampang kedadeyan.

    Tegangan resistensi flash-over

    CATETAN: Tansah priksa manawa tutup / tutup SPARK PLUG resik. Tutup / CAPS SPARK PLUG lawas utawa reged nambah kemungkinan flash-over.


  • Apa plug sparkle plug?

    A Nggabungake resistor keramik kanggo nyuda gangguan kontak sing diasilake nalika sparking.

    FEATURE

    Nggabungake resistor keramik.

    Iki nyegah swara nyala saka obar.

    Busi resistor nyegah gangguan listrik sing bisa ngganggu resepsi radio mobil, radio rong arah lan operasi telpon seluler.

    Jenis busi iki uga nyegah gangguan listrik saka ngganggu operasi komputer ing mesin.

    Efek penekanan swara saka busi resistor

    (Dibandhingake karo salah sawijining jinis konvensional)

    1
    Kaya sing dituduhake ing ndhuwur, swara suda ing kabeh zona frekuensi kanthi masang busi resistor.
    2
    Tuladha nomer part saka busi resistor
    3
    Minangka busi resistor duwe resistor tergabung, sawetara wong mikir sing duwe efek salabetipun ing wiwitan-up, akselerasi, ekonomi bahan bakar lan emisi. Nanging, iki salah. Ora mengaruhi kinerja mesin, mula aja ragu-ragu nggunakake.

    Resistance vs daya
    4


  • Apa sing jenis V-grooved plug spark?

    A Wis 90 ° V-alur ing tip saka elektroda tengah kanggo nambah ignitability.

    FEATURE

    11

    Nduweni alur V 90 ° ing pucuk elektroda tengah.

    22

    V-alur mesthekake yen narik diarahake menyang salah siji pojok kiwa utawa tengen elektrods.

    Inti nyala digawe cedhak karo keliling elektroda lan tuwuh.

    Ignitability luwih apik amarga elektroda kurang ngganggu nalika inti nyala saya akeh.


  • Apa plug spark Iridium?

    A Iridium nduweni titik leleh sing dhuwur banget ing 2545 centigrade luwih dhuwur tinimbang platinum ing 1772. Iki ngidini elektroda dadi luwih tipis tinimbang jinis platinum, ningkatake ignitability. Kajaba iku, pinggiran thermo sing dirancang ing busi Iridium ndadekake banget tahan kanggo fouling karbon.

    FEATURE

    Dhiameter elektroda tengah apik banget.

    Pucuk elektroda lemah dipotong taper.

    Iki ngasilake cemlorot kanthi gampang banget lan bisa dinyalakan.

    Kinerja sing luwih apik digayuh kanthi wiwitan, akselerasi, lan stabilitas idling sing luwih apik, uga efisiensi bahan bakar.

    Test tekanan pembakaran Busi Iridium nduweni dispersi kurang saka busi konvensional, saéngga bisa njaga kinerja sing stabil.

    20106271112509132
    Tes akselerasi Nambah daya ing kisaran rpm tengah nyedhiyakake kinerja akselerasi sing luwih apik.
    20106271113181397
    Wiwit elektroda tengah apik banget, inti nyala dadi luwih gedhe.
    Kajaba iku, ujung elektroda lemah dipotong taper.


  • Apa jenis plug sing menehi resistensi kanggo pambentukan karbon?

    Busi AA sing dirancang kanggo percikan mlumpat ing sadawane permukaan insulator saka ujung tembak, supaya bisa ngobong celengan karbon sing akumulasi sing bisa nyebabake fouling.

    Plug discharge intermiten, busi kanthi celah tambahan, lan jinis celah permukaan semi.

    Fitur

    2010627112318038

  • Apa spark plug fouling?

    A Iku kedadean kang karbon akumulasi ing mburi diperlokaké nyebabake kebocoran listrik sing ndadékaké kanggo misfiring.

    Nalika voltase dhuwur sing diasilake dening koil kontak bocor liwat karbon, misfiring bisa kedadeyan lan nyebabake kesulitan mlaku lan miwiti.

    Fouling

    111
    resistance Insulation vs voltase kui dening kumparan kontak
    222

    333

    Nalika karbon di bangun, resistensi insulasi busi mudhun lan voltase sing diasilake kumparan kontak suda. Nalika voltase sing diasilake dadi luwih murah tinimbang voltase sing dibutuhake saka busi (voltase sing dibutuhake kanggo nyebabake percikan ing celah percikan), sparking ditindhes lan kedadeyan misfiring.

    Nimbulaké fouling lan tumindak koreksi

    20106271135464679


  • Apa efek overan narik plug?

    Overheating sing dawa bisa nyebabake pembakaran ora normal kayata pre-ignition lan detonasi sing nyebabake leleh elektroda busi lan karusakan mesin.

    Nalika ana overheating, lumahing insulator saka busi dadi putih murni lan gas kobong simpenan panggonan. Leleh elektroda minangka jinis overheating sing luwih maju lan nalika suhu busi tekan 800 °C utawa luwih, pucuk colokan kasebut bisa dadi panas abang lan dadi sumber nyala sadurunge murub, nyebabake pembakaran ora normal sing bisa ngrusak mesin.

    Overheating

    20106271138219835
    Penyebab Overheating lan tumindak koreksi
    20106271139527335


  • Apa ora ngganggu?

    "Kinerja ignition" nuduhake kemampuan mesin kanggo sukses lan efektif, ngobong macem-macem campuran udara/bahan bakar. Busi sing apik bisa nambah "kinerja ignition"

    Ana papat tahapan saka wektu spark digawe ing longkangan, kanggo pangobongan campuran udara/bahan bakar.

    2010627114367179
    2010627114576475


    Tumindak quenching yaiku ing ngendi pusat adhem lan elektroda lemah ngeculake energi inti nyala kanthi transfer panas. Yen quenching abot, inti geni bisa dipateni, nyebabake ignition gagal. Mulane, busi sing dirancang kanggo nyuda efek quenching duwe "Kinerja Ignition" sing luwih apik.


  • Apa reregetan ing antarane insulator lan cangkang logam sing disebabake bocor gas?

    A Iku dudu noda sing disebabake dening bocor gas nanging amarga metune korona (noda korona).

    Nalika busi dicopot, noda coklat sing katon minangka tandha aliran gas pembakaran asring katon ing bagean crimping cangkang logam.

    Noda iki minangka asil partikel lenga sing digantung ing udara sing nempel ing permukaan insulator amarga voltase dhuwur. Ora mengaruhi kinerja busi.

    Corona noda

    Mekanisme pelepasan korona Tegangan dhuwur sing ditrapake ing celah percikan uga ditrapake ing area antarane elektroda tengah lan cangkang logam, nyebabake gangguan insulasi udara ing celah (a) antarane insulator lan cangkang logam. Fenomena kasebut diarani discharge korona. Discharge korona sing diasilake berkembang menyang nut terminal. Proses pungkasan iki minangka pelepasan korona biru pucet sing bisa diamati ing kahanan peteng.

    Corona discharge

    20106271149217257


  • Apa ana torsi sing kenceng kanggo plug sambel

    Q15 Apa ana torsi sing nyenyet khusus kanggo busi

    A Torsi tightening kanggo busi diganti karo diameteripun busi.

    Ing ngisor iki minangka nilai torsi sing disaranake.

    Nalika masang busi, sekrup dhisik nganggo tangan. Sawise gasket wis nggawe kontak karo sirah silinder, nggunakake kunci torsi kanggo ngencengi menyang torsi tightening kapacak ing ngisor iki.

    Pipa karet minangka ditampilake ing gambar ing sisih tengen minangka pengganti tangan sing apik

    ngencengi / njabut busi.

    1

    2

    Jinis kursi sing khas Kanggo (busi tanpa gasket)

    3

    Sudut kenceng kanggo busi sing anyar lan sing digunakake maneh yaiku 1/16 saka giliran.

    4

    Contone masalah instalasi umum lan saran supaya ora ana.

    6

  • Saliyane mbenerake rating panas, apa langkah-langkah liyane sing kudu ditindakake duren

    A Mesthekake yen busi wis entuk utas sing bener.

    Mesin ora bakal mlaku kanthi bener tanpa tekan utas sing tepat.

    Yen busi kanthi dawa benang sing salah digunakake, piston utawa katup bisa nyerang lan ngrusak mesin. Kajaba iku, ana uga kuwatir yen elektroda bisa dadi panas banget lan nyawiji.

    2010627123457179

    A Priksa manawa plug narik duwe dimensi proyeksi sing bener.

    Ana pirang-pirang jinis bentuk pencucuh busi.

    Kadhangkala, sanajan dawa benang wis bener, nginstal busi kanthi ukuran proyeksi cangkang logam sing dawa bisa nyebabake piston utawa katup lan nyebabake masalah mesin. Mung gunakake plug jinis proyeksi kaya sing ditemtokake dening pabrikan.

    2010627123569600

    Nalika nyoba nyopot busi sing nyenyet lan ora gampang metu, nyopot kanthi paksa bisa ngrusak gulu bagean sing diulir lan ngrusak bagian segel busi, nyebabake bagean benang tetep ana ing sirah silinder.

    Kanggo mbusak busi kuwi tanpa pasukan gedhe banget, pisanan operate engine lan ngidini kanggo anget sirah silinder, banjur lenga penetrating menyang bagean Utas.

    Sawise suwe, busi bisa dicopot.

  • Suwene suwene pira sing dipasang?

    A Malah nalika busi digunakake kanthi bener, panggantos mesti dibutuhake minangka item consumable.

    Conto masalah sing disebabake dening wektu panggunaan sing dawa banget: Elektrod sing rusak bakal angel nyebul.

    Celengan sing akumulasi ing mburi tembak bisa nyebabake pembakaran ora normal, nyebabake masalah sing kalebu leleh elektroda utawa ngrusak mesin.

    20106271210558194

    Steker kasebut mbutuhake penggantian.

    Perlu dicathet menawa fénoména iki bisa uga disebabake amarga ora nyukupi layanan mesin (sistem bahan bakar lan sistem kontak) lan pilihan busi sing ora bener.


Kita kene kanggo sampeyan!

Komentar lan pitakonan sampeyan wis mbantu Torch nggawe bagean sing berkualitas. Tulung kita nggawe taun ngarep luwih apik.

Kirimi pitakon babagan Torch lan kita bakal mbantu sampeyan nemokake jawaban. Kita uga kasengsem karo pengalaman sampeyan karo Torch. Menehi saran kanggo situs web lan/utawa produk, utawa malah nuduhake crita Torch favorit.

Nelpon kita TODAY kanggo Quote GRATIS
+ 86-731-84830658

Komentar