Kabeh Kategori

News

Omah> Video Pabrik > News

Kaluwihan Teknis Obor

Wektu: 2022-05-30 Hit 64

Torch iridium platinum plug

Elektroda tengah nggunakake alloy iridium diameter 0.6-mm ultra-apik pisanan ing donya kanggo kinerja dhuwur lan tip platinum digunakake kanggo lemah.

elektroda supaya urip layanan luwih dawa.

1

Produk iki nggunakake elektroda tengah alloy iridium 0.6mm. Elektroda tengah sing luwih gedhe tegese efek pendinginan sing luwih gedhe lan ignitability sing luwih sithik. Ing tangan liyane, ing 0.6mm diameteripun iridium elektrods tengah duwe efek cooling arang banget cilik, ngurangi misfiring lan nyadari ignitability apik, fungsi dhasar saka busi.

Kajaba iku, amarga taksi nggunakake gas petroleum cair (LPG) minangka bahan bakar, elektroda gedhe nambah voltase sing dibutuhake, lan amarga iki nyedhiyakake beban sing luwih gedhe ing sistem kontak, mula mengaruhi umur kendaraan. Kanthi elektroda tengah 0.6mm sing njaga voltase sing dibutuhake, bisa diarani yen plug platinum Torch iridium minangka busi sing ramah mobil.

2

Tip Platinum

Nggunakake elektroda lemah platinum-tipped kanggo éling operasi kinerja dhuwur lan umur dawa.

Tip Platinum digunakake, sing wis suwe digunakake ing plug platinum. Kanthi ngontrol panggunaan elektroda kanthi signifikan, kita wis entuk tingkat daya tahan sing padha karo plug platinum.

Insulator Kekuwatan Dhuwur

Nggunakake insulator kekuatan dhuwur sing dirancang khusus kanggo taksi.

Kanthi nggunakake insulator keramik kanthi kekuatan dhuwur kanggo mesin LPG, tambah kekuatan 20% saka insulator konvensional.

Apik Mileage

Konsumsi bahan bakar kurang kanthi elektroda tengah diameter 0.6mm.

Malah nalika idling, nalika gampang rusak, plug platinum ITorch iridium nyuda mis-sparking lan nyetabilake kacepetan idling. Iki nyebabake mesin sing luwih tenang lan konsumsi bahan bakar sing luwih apik.

3

Apik Akselerasi

Liwat ignitability sing tetep, kinerja akselerasi saya apik banget.

Obor iridium platinum plug, liwat 0.6mm diameteripun iridium elektroda tengah, wis temen maujud kinerja kontak dhuwur lan voltase spark kurang ing tingkat heretofore ora katon. Amarga iki, ana kurang misfiring ing kahanan voltase spark dhuwur lan kurang misfires ing kahanan ngendi kontak angel, ngidini operasi karo tingkat dhuwur saka respon ing macem-macem kahanan. Akibaté, akselerasi wis apik.

4

Awet banget

Nyadari urip lan daya tahan sing luar biasa kanthi elektroda lemah platinum.

Kanthi welding tip platinum menyang elektroda lemah, nyandhang wis kontrol menyang ombone pinunjul ing Torch iridium platinum plug. Saliyane kinerja akselerasi, umur lan daya tahan plug iki wis tambah dadi plug platinum.

* Saka asil tes ngawasi taksi. Volume knalpot umume 2000cc.

* Daya tahan bakal beda-beda gumantung saka kahanan nyopir.

* Umur layanan plug platinum Torch iridium bakal gumantung ing kahanan operasi lan kendaraan sing dipasang. (Urip layanan bisa dadi luwih cendhek gumantung saka sistem kontak kendaraan.)

* Disaranake wektu sadurunge panggantos ora soko sing kudu mèlu kanggo njamin kualitas.

*Data sing dituduhake yaiku saka studi internal. Uga, "Plug Reguler" lan "Platinum Plug" sing dimaksud ing kene yaiku produk TORCH.

5

Nelpon kita TODAY kanggo Quote GRATIS
+ 86-731-84830658

Komentar