Kabeh Kategori

News

Omah> Video Pabrik > News

Spark Plug TORCH kanggo jinis Jenbacher 4

Wektu: 2022-05-18 Hit 62

Busi TORCH mbantu entuk tonggak efisiensi

Adhedhasar konsep desain busi TORCH sing wis kabukten kanggo jinis 3 lan 6, mesin jinis 4 modern ing kisaran daya 800 nganti 1400 kW lan ditondoi kanthi kapadhetan daya dhuwur lan efisiensi sing luar biasa. Kontrol lan ngawasi sing ditingkatake nyedhiyakake pangopènan pencegahan sing gampang, linuwih lan kasedhiyan. TORCH spark plug desain khusus lan paten irridium alloy lan laser proses welding, mbantu kanggo nambah linuwih lan kekiatan engine.

1

Yen sampeyan nggoleki busi iki lan hubungi kita kanggo informasi luwih rinci.


Nelpon kita TODAY kanggo Quote GRATIS
+ 86-731-84830658

Komentar