Kabeh Kategori

Line Assembling otomatis

Omah> Line Produksi > Line Assembling otomatis

Kudu Bantuan?

Nelpon kita utawa Email

+ 86-731-84830658

Jam opening

  • Ana kanggo ana9.00 am - 8.00 pm
  • Ana10.00 am - 6.00 pm
  • Minggu ditutup

Line Assembling otomatis

baris01

  • langkah 0 Kanthi manual loading insultor, nang mesin cuci menyang cangkang.

    langkah 0 Kanthi manual loading insultor, nang mesin cuci menyang cangkang.

  • langkah 1 Nihan crimping kadhemen.

    langkah 1 Nihan crimping kadhemen.

  • langkah 2 Shell crimping panas.

    langkah 2 Shell crimping panas.

  • langkah 3 bagean Unqualified diurutake metu.

    langkah 3 bagean Unqualified diurutake metu.

  • langkah 4 Transfer manipulator.

    langkah 4 Transfer manipulator.

  • langkah 5 Cooling penggemar / area colling.

    langkah 5 Cooling penggemar / area colling.

  • langkah 6 Testing dielektrik otomatis.

    langkah 6 Testing dielektrik otomatis.

  • langkah 7 Manipulator turnever otomatis.

    langkah 7 Manipulator turnever otomatis.

  • langkah 8 Loading otomatis mesin cuci njaba.

    langkah 8 Loading otomatis mesin cuci njaba.

  • langkah 9 Otomatis mencet njaba mesin cuci.

    langkah 9 Otomatis mencet njaba mesin cuci.

  • langkah 10 Ngatur posisi sparkplug kanthi otomatis.

    langkah 10 Ngatur posisi sparkplug kanthi otomatis.

  • langkah 11 Gapping & sistem mriksa visual.

    langkah 11 Gapping & sistem mriksa visual.

  • langkah 12 Sistem ngurutake otomatis.

    langkah 12 Sistem ngurutake otomatis.

  • langkah 13 Qualified.

    langkah 13 Qualified.

  • langkah 14 Area pengawasan visual.

    langkah 14 Area pengawasan visual.

  • langkah 15 Packing.

    langkah 15 Packing.

  • langkah 16 panyimpenan Temperary.

    langkah 16 panyimpenan Temperary.

  • langkah 17 Warehousing lan siap kanggo pangiriman.

    langkah 17 Warehousing lan siap kanggo pangiriman.

  • Line Assembling otomatis

    Line Assembling otomatis

Kita kene kanggo sampeyan!

Komentar lan pitakonan sampeyan wis mbantu Torch nggawe bagean sing berkualitas. Tulung kita nggawe taun ngarep luwih apik.

Kirimi pitakon babagan Torch lan kita bakal mbantu sampeyan nemokake jawaban. Kita uga kasengsem karo pengalaman sampeyan karo Torch. Menehi saran kanggo situs web lan/utawa produk, utawa malah nuduhake crita Torch favorit.